Meld je hier aan voor m'n E-zine & OpvoedTips   

   

GRATIS OpvoedTips  

Ja, stuur mij Joyce'
praktische OpvoedTips.


Ruim 1500 anderen bestelden m'n e-book al. 

Nu met extra cadeau:
E-Boek
'Geniet nóg meer van je kind -
5x5 OpvoedTips'.


Vul hierboven je naam
en e-mailadres in.

Je gegevens zijn veilig bij mij.

   

Neem contact met me op.  

   

Wat vinden anderen van m'n e-boek & e-zine?  

'Je tips i.v.m. opvoeden zijn goud waard. Ik heb er al veel aan gehad.'
Mw. B. van Rompaey

'Super bedankt voor  je mailtjes, alsof je weet wat er leeft! Erg nuttige info en praktische tips.'
Mw. C. Miesen-van Zandvoort

'Het e-book leest prettig en er staan bruikbare tips in. Dankjewel!'
Mw. E. Sluijsmans

'Ik vind de opvoedtips uit het e-zine duidelijk, handig en toepasbaar.'
Dhr. P. Bartelink, Ulestraten

'Zeer informatief. Duidelijk omschreven en makkelijk toepasbaar. Ik lees het e-zine graag.'
Mw. D. Spee

'Complimenten, erg professioneel. Getuigend van inzet en passie!'
Dhr. dr. R. Frings

Klik hier voor meer info.

   

Je wil graag met je opvoedvraag aan de slag, omdat je kind (0-16 jaar) niet goed naar je luistert, niet wil eten of niet wil slapen. Aangezien iedere ouder anders is en graag op zijn eigen manier met opvoedvragen omgaat, bied ik verschillende manieren aan om je opvoedvraag op te lossen. Dat kan door individuele coaching, door het zelfstandig volgen van cursussen, door online coaching of door thema-avonden over opvoeding. 

Scroll naar beneden en kies die aanpak uit, die het beste bij jou, je kind, je gezin en je thuissituatie past. 

Persoonlijke opvoedcoaching door Joyce

- Intakegesprek & Opvoedcoachingstraject:
Tijdens een opvoedtraject gaan we één-op-één aan de slag om je persoonlijke opvoedvraag zo goed mogelijk op te lossen. Ik geef je alle informatie, die je nodig hebt, om je kind (1-16 jaar) beter naar je te laten luisteren, beter te laten slapen en/of beter te laten eten. Je merkt al gaandeweg het traject een duidelijke verbetering: je merkt dat je steeds beter om kunt gaan met die lastige opvoedsituatie, je ziet er ook steeds minder tegenop, de relatie met je kind verbetert, er ontstaat meer rust in huis en je kunt meer van je kind genieten. Gedurende het hele traject zoomen we in op jullie persoonlijke opvoedsituatie en wordt alle advies helemaal op jullie eigen thuissituatie toegesneden. Een opvoedtraject wordt altijd voorafgegaan door een intakegesprek
Lees hier of mijn opvoedcoaching bij jou past. 


- Happy Baby Coaching: 
Tijdens een Happy Baby Coachingstraject leert Joyce je stap voor stap wat je baby (0-1 jaar) nodig heeft om goed in z'n vel te zitten en om rustig en ontspannen te zijn, hoe jullie ervoor zorgen dat jullie baby minder huilt, hoe je je kleintje op een fijne manier kunt troosten en hoe je ervoor zorgt dat je baby'tje beter slaapt. Happy Baby Coaching wordt altijd voorafgegaan door een intakegesprek.
Lees hier meer over m'n Happy Baby Coaching. Cursussen voor Ouders | Zelfstandig aan de slag

- Cursus 'Help, mijn kind luistert niet!?' 
'In deze uitgebreide en waardevolle cursus leer je in 10 (+2) lessen hoe je je kind beter en sneller naar je laat luisteren. Je leert welke afspraken je met je kind kunt maken, hoe je dat precies aanpakt, hoe je grenzen aangeeft en hoe je ervoor zorgt dat je kind binnen die grenzen blijft. Ten slotte leer je wat je kunt doen als je kind - ondanks al je inspanningen - toch niet naar je luistert. En dat doe je allemaal op een fijne, positieve en constructieve manier. Je merkt dat je niet meer hoeft te zeuren, dreigen of schreeuwen en er ontstaat meer rust in huis waardoor je (nóg) meer van je kind kunt genieten.'
Lees hier meer over de cursus 'Help, mijn kind luistert niet!?'. 

- Cursus 'Stop met Schreeuwen' 
'In deze cursus leer je hoe je in korte tijd minder gaat schreeuwen tegen je kind. Je krijgt inzicht in waarom je schreeuwt, hoe je dat kunt verminderen en wat je anders kunt doen. Je leert ook wat het effect ervan is op je kind en hoe je kind er (onbewust) op reageert. Uiteraard leer je ook hoe je kunt voorkómen dat je gaat schreeuwen, hoe je op een andere manier met je kind kunt communiceren én wat je kunt doen als je - onverhoopt - toch nog eens tegen je kind schreeuwt.'
Lees hier meer over de cursus 'Stop met Schreeuwen'. 

- Cursus 'Tijd voor Zindelijkheid'
'In deze cursus lees je alles wat je nodig hebt om je kind op een positieve manier te stimuleren om zindelijk te worden. Je leest o.a. wat zindelijkheid precies is, hoe je kunt nagaan of je kind er klaar voor is om met een zindelijkheidstraining te beginnen, op welke manier je kunt starten, hoe je ervoor zorgt dat je kind droog blijft en hoe je omgaat met ongelukjes (overdag en 's nachts). Je krijgt een duidelijk stappenplan, waar je mee aan de slag kunt, incl. aanvullende tips om het proces van zindelijk worden extra te stimuleren. Daarnaast krijg je vele extra's bij deze cursus; o.a. checklists, registratieformulieren, gedragskaart en een boekenlijst.'
Thema's: zindelijkheid, luier uit, poeptraining, bedplassen, ongelukjes & terugval. 
Lees hier meer over de cursus 'Tijd voor Zindelijkheid'.


Online opvoedcoaching door Joyce

- Opvoedconsult via Skype:
Je hebt vragen over de opvoeding van je kind en je wilt je vragen tijdens een persoonlijk gesprek kunnen stellen. Alleen heb je niet de mogelijkheid om naar Eijsden (Zuid-Limburg; NL) te komen. Dan kan Joyce met jou afspreken via Skype.
Lees hier meer over opvoedcoaching via Skype.  


- Opvoedconsult per E-mail: 
Je hebt één specifieke vraag over de opvoeding van je zoon of dochter. Deze concrete vragen kunnen gaan over o.a. eten, slapen, samen spelen, luisteren, zindelijkheid, televisiekijken / gamen, (voor)lezen, opruimen, hoe je kind van de speen afkomt, noem maar op. Je stelt je vraag via e-mail aan mij en je krijgt er een uitgebreid rapport met een antwoord voor terug, waar je direct thuis mee aan de slag kunt.
Lees hier meer over opvoedcoaching via e-mail. 

Thema-avonden over Opvoeding 

Joyce Akse verzorgt diverse themabijeenkomsten over opvoeding. De thema's van deze bijeenkomsten sluiten nauw aan bij Joyce' specialisaties op het gebied van 'niet luisteren', 'niet eten' en 'niet slapen'.
Deze bijeenkomsten zijn speciaal bedoeld voor ouders& professionals, die met kinderen werken. Ze gaan over ouderschap & opvoeding van kinderen tussen 0-16 jaar. De vorm van een thema-avond kan variëren. Joyce geeft o.a.:
 
- Workshops, Lezingen & Thema-avonden
Voor alle ouders en professionals, die waardevolle informatie én praktische tips willen krijgen over specifieke opvoedkundige thema's, zoals 'mijn kind wil niet luisteren, eten of slapen'.

- OpvoedParty's  
Voor alle ouders, die samen aan de slag willen met diverse thema's binnen opvoeding & ouderschap. Samen weet je meer dan alleen!

- MamaClub
Voor alle mama's, die hun kennis, vragen en ervaringen over de zwangerschap, het ouderschap en de opvoeding van hun jonge kind (0-4 jaar) met elkaar willen delen en van elkaar willen leren.


  
- VIP-dagen 'Parenting Matters' (Binnenkort beschikbaar):
Binnenkort  organiseer ik exclusieve VIP-dagen, waarin jij als ouder alles te weten komt over één specifiek opvoedthema. Er komt dus een VIP-dag over 'leren luisteren', een over 'leren eten' en een over 'leren slapen'. Tijdens een VIP-dag krijg je van mij álle informatie, die je als ouder nodig hebt om het thuis anders - positief, liefdevol, effectief, constructief - aan te pakken, zodat die lastige opvoedsituatie(s) verminderen en uiteindelijk niet meer voorkomen. Tijdens de VIP-dag krijg je uitgebreid de mogelijkheid om de vragen te stellen waar jij mee zit; geen vraag is te gek. Ook een overheerlijke lunch hoort natuurlijk bij zo'n exclusieve VIP-dag. Laat je dan ook heerlijk onderdompelen én verwennen tijdens één van mijn VIP-dagen. Binnenkort lees je er hier meer over.
Heb je nu al interesse? Mail me dan vrijblijvend voor een persoonlijk gesprek.


- Jaarprogramma 'Family Matters' (Binnenkort beschikbaar):
Momenteel ben ik een exclusief jaarprogramma aan het samenstellen, waarin ik een jaar lang met jou als ouder aan de slag ga om al jouw opvoedvragen aan te pakken. Geen opvoedvraag blijft onbesproken; dus alle vragen die je als ouder ook maar hebt over de opvoeding van je kind mogen langskomen en voorzie ik van advies. Dat kan gaan om vragen die je nu hebt, maar ook vragen die gaandeweg voorbijkomen. En of die vragen nou gaan over (leren) luisteren, eten, slapen, samen spelen of iets anders, dat maakt niet uit. We hebben namelijk een heel jaar lang de tijd om samen aan de opvoeding van jouw kind(eren) te werken. 
Het jaarprogramma bestaat o.a. uit een reeks individuele opvoedconsulten. We starten in de coaching eerst met het leggen van een stevig fundament, zodat je je kind in de basis op een positieve manier gaat opvoeden. Vervolgens gaan we één voor één aan de slag met de thema's, waar je thuis tegen aan loopt. Daarnaast geef ik je nog allerlei extra mogelijkheden om tussen de opvoedconsulten door contact met me op te nemen, om vragen aan me te stellen en om mijn persoonlijke advies te ontvangen. Dit jaarprogramma is dan ook bijzonder uitgebreid, individueel op jouw gezin toegesneden en bijzonder exclusief. Dit programma zorgt er daadwerkelijk voor dat je rust krijgt in je hoofd en dat die lastige opvoedsituaties als sneeuw voor de zon verdwijnen en dat je weet hoe je die in de toekomst kunt voorkómen. Binnenkort lees je er hier meer over.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Wil je graag m'n NIEUWSTE waardevolle & praktische opvoedtips ontvangen?

Helemaal GRATIS én vrijblijvend.

Klik dan hier om er meer over te lezen. www.aksecoaching.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06-11107102 | Laatste update: 2023.