Meld je hier aan voor m'n E-zine & OpvoedTips   

   

GRATIS OpvoedTips  

Ja, stuur mij Joyce'
praktische OpvoedTips.


Ruim 1500 anderen bestelden m'n e-book al. 

Nu met extra cadeau:
E-Boek
'Geniet nóg meer van je kind -
5x5 OpvoedTips'.


Vul hierboven je naam
en e-mailadres in.

Je gegevens zijn veilig bij mij.

   

Neem contact met me op.  

   

Wat vinden anderen van m'n e-boek & e-zine?  

'Je tips i.v.m. opvoeden zijn goud waard. Ik heb er al veel aan gehad.'
Mw. B. van Rompaey

'Super bedankt voor  je mailtjes, alsof je weet wat er leeft! Erg nuttige info en praktische tips.'
Mw. C. Miesen-van Zandvoort

'Het e-book leest prettig en er staan bruikbare tips in. Dankjewel!'
Mw. E. Sluijsmans

'Ik vind de opvoedtips uit het e-zine duidelijk, handig en toepasbaar.'
Dhr. P. Bartelink, Ulestraten

'Zeer informatief. Duidelijk omschreven en makkelijk toepasbaar. Ik lees het e-zine graag.'
Mw. D. Spee

'Complimenten, erg professioneel. Getuigend van inzet en passie!'
Dhr. dr. R. Frings

Klik hier voor meer info.

   

Workshop 'Hoe zeg je dat?'

Workshop
 Aanmelding gesloten
 
0
Datum: 21-05-2019 19:30

Je kent het wel: je merkt aan je dochtertje van 14 maanden dat ze je iets probeert duidelijk te maken door te kijken en te wijzen, maar je begrijpt maar niet wat ze bedoelt. Of: je zoon van 2 speelt het liefst de hele dag met zijn auto´s. Als hij daarmee moet stoppen volgt er een heftige driftbui. Wanneer je het hem dan probeert uit te leggen, gaat hij huilen en is hij ontroostbaar.

Voorbeelden van situaties, waarin jij en je kind elkaar iets willen vertellen, maar waarin jullie elkaar maar niet lijken te begrijpen. In de workshop ‘Hoe zeg je dat?’ leer je hoe je op een andere manier kunt communiceren met je kindje. Je leert wat je wel en niet op bepaalde leeftijden van kinderen mag verwachten. Op welke wijze kun jij je baby of dreumes beter begrijpen of helpen op het gebied van communicatie? Hoe ontwikkelt de spraak en taal zich vanaf het prille begin? En waarom maken babygebaren communiceren met je baby of dreumes makkelijker?

Je krijgt ook uitleg over hoe jonge kinderen (samen) spelen, hoe ze met specifieke emoties omgaan en hoe je dat als ouder kunt stimuleren. Tevens passeren enkele lastige opvoedsituaties de revue. Je leert hoe je kunt omgaan met huil- en driftbuien en hoe je omgaat met het gedrag van je kind als het afscheid nemen moeilijk gaat. Tijdens deze workshop geven opvoedcoach / psycholoog Joyce Akse van ‘Akse Coaching – Opvoedcoaching & Opvoedadvies’ (www.aksecoaching.nl) en babycoach / babygebarendocente Esther Sluijsmans van ‘Babycoaching Esther’ (www.babycoaching-esther.nl) informatie over de communicatie tussen ouders en hun baby, dreumes of peuter. Wanneer je met deze informatie thuis aan de slag gaat, merk je dat je kind jou beter begrijpt en andersom. Je weet beter hoe je met een aantal lastige opvoedsituaties om kunt gaan, waardoor er een betere communicatie ontstaat en je (nóg) meer van je kind kunt genieten.

Doelgroep
De workshop is speciaal bedoeld voor aanstaande, kersverse en ervaren ouders van jonge kinderen (0-4 jaar). Ook grootouders, professionals (werkzaam met jonge kinderen) en anderen zijn van harte welkom om deze workshop bij te wonen.

Praktische informatie

Wanneer? Dinsdag 21 mei 2019
Tijdstip? 19.30 tot 22.00
Kosten? Geen. Wel graag vooraf aanmelden. 
Aanmelden kan bij de bibliotheek (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), Joyce Akse (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..) of Esther Sluijsmans (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Waar? Heuvellandbibliotheek Margraten, President Kennedystraat 46 B, 6269 CC Margraten. 

 

 

 

 

 

Powered by iCagenda